Biblioteket

Kategori: Allmänt

Idag spöregnar det här i Stockholm, så jäkla mysigt! Jag bestämde mig för att gå en promenad upp till biblioteket på min gata. Ordentliga kängor, stickad tröja under tjockjackan och skön jazz i hörlurarna så var jag ready to go!
Jag och Gösta 65 år var där klockan 12 - prick när de öppnade. Jajamensan. Väl inne så började jag flanera runt bland hyllorna som luktade gammalt papper och lästa böcker. Det hela slutade med att jag kom hem med det här:
 
 
Helt sjukt att jag under typ 15 år glömt bort kära gamla bibblan där det är gratis att låna massa bra böcker. Detta är något jag kommer uttnyttja som en crazy lady hädanefter. Mysfaktor 3000!

Hemlagad pesto

Kategori: Mat

 
 
Igårkväll gjorde jag och August hemgjord pesto. Haha vi är så random ibland! Men jag odlade upp en stor basilika i somras som nu på senaste tiden sett lite ledsen ut, så jag har länge tänkt att jag borde klippa ner den och göra typ pesto av den. Anyhow, det blev sjukt gott! Och som lite inspo lägger jag upp den här underbara filmen av tigerinajar som jag har tittat på typ 36 gånger. PEACE LOVE AND FOOD!
 
 
recept på pesto

några nävar basilika
½ dl riven parmesan
1 stor vitlöksklyfta
salt och peppar
1 dl pinjenötter
olivolja
 
hacka basilikan, pinjenötterna och vitlöken.
blanda samman alla ingridienser.
krydda efter smak.
häll i olivolja och blanda tills du har en lagom
"rinnig" konsistens på peston. klart!
 

Hur man får jobb i butik #1

Kategori: Jobb

Tänkte köra igång en liten guide här i bloggen om hur man får jobb som butiksmedarbetare/butikssäljare då jag vet att det är många därute som vill arbeta i butik. Det kan ju vara rätt krångligt att få in en fot just i den branschen om man inte "känner någon" och med tanke på hur många det är som söker jobb i butiker runt om så kan det vara bra att ha lite inside information.
Jag har under fem år arbetat på nio olika arbetsplatser varav fem av dem var butiker och jag har aldrig fått ett jobb genom kontakter utan har alltid fått köra hela proceduren med CV, personliga brev, jobbintervjuer, provjobb m.m
Därför känner jag att jag kan kalla mig själv hyggligt erfaren när det gäller att söka och skaffa jobb inom just service och butik.
Så varsegod! Hoppas att just du får några användbara tips på vägen och lycka till! :)
 

 
#1 Vilka personliga egenskaper är bra att ha?
 
 - Se inte dig själv som en butiksmedarbetare utan en butikssäljare!
Först och främst - att jobba i butik handlar om att kunna sälja, tycker du inte det låter intressant kan du sluta läsa nu. Det handlar inte om att kunna plocka upp varor snabbt, eller att vara supereffektiv i kassan och aldrig ha någon kö utan det handlar om fokus på KUNDEN och dennes behov. Du ska kunna hjälpa en kund att hitta det den behöver (och det kunden inte visste att den behövde.)
 
 - Du ska ha lätt att ta kontakt med folk du inte känner.
Att kunna småprata med både Svea 76 år och Bertil 5 år är bra sociala skills.
 
 - Var beredd på att kunna hålla ett jämnt tempo.
När det är lite mindre att göra måste du ändå kunna hålla lågan uppe och när det är mycket att göra får du inte bli sönderstressad.
 
 - Du måste kunna demonstrera och övertyga om fördelarna med produkter du kanske inte själv skulle kunna tänka dig att köpa.
Simple as that. Även om du inte är supersugen på en speciell brödrost ni säljer i butiken så måste du ändå kunna prata för den inför instresserade kunder. Du representerar den butiken/de produkter ni säljer.
 
 - Att ta egna initiativ är alltid uppskattat.
Ingen butik vill ha personal som bara står och hänger bakom kassan och tuggar tuggummi...
 
 - Du måste kunna ta plats och vara tydlig.
Prata lite högre än normalt (ingen gillar personal som viskar) och var självsäker och lugn när du pratar så kommer folk se dig som väldigt kunnig och proffessionell. Jag lovar.
 

 
Sådärja det var första delen. Nästa kommer handla om vad man ska tänka på rent praktiskt när man söker jobbet.
Sayonara!

Go'fika!

Kategori: Allmänt

 

Sunday sunny sunday

Kategori: Allmänt

Söndagmorgon och jag vaknar "tidigt" eftersom klockan har gått tillbaka en timma i natt. Underbart! Jag älskar vintertid... hehe.
Så nu ska jag passa på att gå iväg till affären och köpa diskmedel till maskinen så jag kan köra första rundan med den idag. Sen tänkte jag passa på att baka vaniljbullar med K-aiden. Myssöndag helt enkelt.
 
En mindre kul sak var att August kom hem i natt efter konserten och hans mobil hade blivit snodd när han satt och väntade på tuben... VAFAN. Jag vet inte om ni läst om det, men de här "nya" ficktjuvarna börjar oftast prata med sina offer om t.ex fotboll eller nått annat kul bara för att kunna komma nära och gräva ner sin smutsiga händer i dina jackfickor. Exakt det hade hänt August.
Nu har det hänt tre stycken jag känner och jag blir så jävla arg!!! Så idag blir det polisanmälning och massa sånt jobbigt skit.

HYPE!

Kategori: Allmänt

Okej det är bara lördagkväll men det har redan hänt tusen miljoner bra grejer!!
 
Min och mammas dagsutflykt till Arboga i torsdags var 1000% över alla våra förhoppningar och förväntningar. Vi hittade så rätt därborta, allting stämde och alla vi pratade med under våra möten var så himla trevliga och hjälpsamma. Man kände sig riktigt välkommen.
När vi utforskade "stan" lite så hittade vi bland annat Anns Ost, en ostbutik där jag köpte cheddar till August och en flaska lemonad till mig själv.
Lite längre ner på gatan låg Kuriosaboden och både jag och mamma blev helt till oss när vi upptäckte hur fruktansvärt STORT det var därinne och hur otroligt mycket fina saker och möbler de hade. Det slutade med att jag köpte två lampfötter, två lampskärmar, en liten byrå med spegel och två turkosa stolar. Ska fota alltsammans så ni får se någon dag.
 
I fredags jobbade jag min sista vardag i butiken, ska bli skönt att bara jobba helger och äntligen ha tid till att plugga mer! Direkt efter jag hade slutat drog jag hem till Nani och käkade lövbiffsrullader med klyftpotatis och drack massa vin, vi hade så mysigt så jag var inte hemma förrän klockan 4 på morgonen. Den duuuu...

Idag då, så var jag först iväg och införskaffade min efterlängtade KitchenAid, hur fin!???!?!
 
 
Crystal Blue heter färgen som är helt nyinkommen och när jag såg den försvann alla tankar på en mintfärgad. Efter det kom Rille hem till oss och hjälpte till att installera bänkdiskmaskinen så nu sitter den där den ska och fungerar dessutom. Yea. I eftermiddags fick jag ett mail om det där jobbet jag sökte förut ni vet? De vill att jag ska komma på intervju nu på fredag. Helt hypad! Känns som att jag har världens flow just nu.
 
Ikväll är det lördag och jag ligger och jäser hemma själv, August är på konsert så jag ska väl passa på att spela lite tv-spel nu när han är iväg... Ville bara dela med mig av alla supergoa saker som händer mig just nu!
Ha en fin helg hörrni!
 
 

Förväntan

Kategori: Starta eget

Åh godmorgon!
Är ledig idag men ska åka på en liten roadtrip med mamma till Arboga för att gå på möten m.m angående företaget.
Det känns som att idag kan bli början på något riktigt bra!
Arboga? kanske ni tänker, och vi tänker att det kan bli staden där vi ska etablera oss efter mycket funderingar och utvärderingar.
Det är ju så fruktansvärt svårt att hitta den PERFEKTA lokalen för sin verksamhet och speciellt i Stockholm. Men jag tror på lilla Arboga jag.
Fred & kärlek!

Kreativiteten sprutar

Kategori: Allmänt

Det här har då jag pysslat med ikväll... Har rätt jävla ont i fingrarna nu men visst blev det fiiiiiint va?!
Nu slipper jag allt sladdtrassel på mornarna. Hurra!

Oktoberjul

Kategori: Allmänt

Tröttsam dag. Kom till jobbet imorse och såg att de lassat fram alla julsaker medan jag var ledig igår. Så nu är det granar, glitter, julpynt och ljusslingor mest överallt.
Varför är det sån hets med att börja med julprodukterna så tidigt i butiker? Var tog hösten/halloween vägen? Känns som att jag kommer hinna tröttna på julen innan den ens börjat som det ser ut nu. Så fort man går igenom gallerian där jag jobbar är det jul i vartenda skyltfönster! I oktober! WTF!

Stackars alla som jobbar i butik eller på tidning som måste tänka JUL flera månader innan det är dags... Stay strong y'all!!

Resultatet

Kategori: Allmänt

Det blev typ... svart? Mörkmörkmörkbrunsvart med inslag av rött? ÖH. Ser ut som ett Metallicafan. Men det är ju som sagt en toning och de brukar ju var lite mörkare än man tror kom jag på nu. Jeje det blir nog bra efter några tvättar!
Som vanligt när jag tar bilder på mig måste det vara MINST en oseriös så varsågoda!
 
  

Situationen

Kategori: Allmänt

Tjenare blöggen!
Såhär ser läget ut när det gäller min kursbok:
 
 
fortsättning följer...
Nu över till något lite roligare eftersom jag känner att jag behöver ta en liten paus från alla budgetar och kalkyler ett tag. Jag har införskaffat några sånna här:
 
 
...som jag tänkte pröva nu på en gång. Var stört länge sen jag gjorde något med mitt hår överhuvudtaget, klippte det för exakt ett år sedan och har haft samma färg ett ex antal år nu så vill pröva nått nytt. Klippa sig känns lite drastiskt då jag ena dagen känner mig sjukt sugen på lugg/page/whatever och vaknar upp morgonen efter och ÄR SÅ GLAD att jag inte klippte det igår. Det är mycket röda toner i som jag vill ha, typ koppar-ish. Chocolate brownie liksooooom... vem kan motstå? Hääh
 
Lägger upp bild på hur det blev senare (men bara om det blir bra!)
 

Snabb lägesrapport

Kategori: Allmänt

Har vilat från bloggen några dagar, vi behövde göra saker på varsitt håll litegrann hon och jag. Ni vet.
Men nu är jag här igen lilla älsklingen.
 
Helgen har bjuppat på massa bra, kul saker. Först och främst - nu äger jag en bänkdiskmaskin! (!!!) Äntligeeeeen. Nu ska den bara installeras på ett proffsigt sätt.. eh.
I söndags käkade jag och August middag med våra mammor hemma hos min mamma. Det blev musslor, krabba och räkor. Värsta festen!
August har köpt ett nytt spel som vi börjat köra tillsammans... Borderlands 2, vi har inte kommit så långt men det verkar jävligt kul hittills.
 
Hoppas alla ni andra också haft en fet helg!

Sökte jobb... otippat.

Kategori: Jobb

Idag sökte jag ett jobb. Whutt whutt in the butt.
Jomen det är sant, jag surfade runt på AMS (vem gör det av egen vilja liksom...?) näää men jag brukar surfa runt där med jämna mellanrum och kolla ifall det dykt upp något kul jobb. Alltså roligare än det jag har.
Man är ju alltid intresserad av att byta upp sig liksom :)
Och today was the day, hittade en annons som stämde in på mig så himla väl och som jag verkligen kände att DET HÄR vill jag pröva på och lära mig.
 
Jag har ju jobbat på ganska många olika ställen under mina hittills 5 verksamma år både i Sverige och Norge och alltid när jag sökt jobb har det varit till tjänster som ligger inom min "comfortzone".
Men nu har jag ett tag längtat efter att pröva något annat än att jobba i butik, absolut inte för att jag nu "kan" allt inom sälj och butik utan för att jag vill arbeta i en annan miljö och med andra uppgifter helt enkelt.
 
Så jag knåpade ihop ett litet brev, uppdaterade mitt CV och skickade iväg. Och nu! Redan samma kväll fick jag ett svar från rekryteraren där hon tackade så mycket för min ansökan och skulle återkomma efter ansökningstidens slut. (Slutet på oktober.) HOPPAS! :)))
Nu blir det en varm dusch och sen film med babylöööve.
 
P.S Tänkte att jag gärna delar med mig av lite jobbsökar-tips om ni är intresserade? Hur man skriver ett bra brev, CV och hur man får jobb i butik.. Tjoa till om ni vill att jag gör lite sådana inlägg! :)


Driva eget

Kategori: Starta eget

Fick just hem den här tidningen i brevlådan... yeay! Nu har jag nått att se fram emot EFTER att jag har pluggat klart idag, ska det vara så svårt att sätta igång liksom?
Har hittills fått två nummer av den här tidningen men är redan imponerad över allt matnyttigt innehåll. Perfekt som inspiration till er som ska starta eller redan har eget företag. Som en liten kompis med bra tips på vägen sådär.
På deras hemsida finns ännu fler artiklar med bra tips om allt från affärsidé till banklån till hur man säljer mer, om du vill checka upp det klicka här.
 
 
 
 

Halloweendräkt?

Kategori: Allmänt

Japp. Här sitter jag och äter Cantadou direkt ur burken med sked. Jepp.
Ska börja plugga snart men kan inte slita mig från Buttericks hemsida, de har så STÖRT mycket dräkter till halloween. Det ska va en skitfet halloween/födelsedagsfest om några veckor och jag står och velar mellan om jag ska vara en sithlord eller en robot... Vad tycker ni? Hjälp.

Ung & bortskämd final

Kategori: Allmänt

 
Jahaja Jennie vann ikväll. Inte speciellt otippat asså, hon har ju typ spelat dum hela programmet men alltid skött arbetsuppgifterna perfekt. Hennes farsa har varit gravt konflikträdd och inte kommit med några kommentarer när det varit diskussioner i föräldragruppen om vilka ungdomar som ska gå vidare och inte...
Känns som att svt borde skippa det där med att föräldrarna får rösta på vilka ungdomar som går vidare och ta in en objektiv jury istället som faktiskt kan se vilka som utvecklats PÅ RIKTIGT.
 
Mina favoriter var Hind, Andreas och Antoni (även fast han var douchebag i början) så jag var rätt besviken på finalisterna. Yeah yeah men slutet gott allting gott. Grattis Jennie till vinsten i alla fall!
 
Några dumbass kommentarer från säsongen (från finalisterna):
Kilian: "Mjöl, vatten, jäst... Vadå...? Ska det komma hit nån?"
Jennie: "Om vi tar med fiskespö på hajken så kan vi fiska fiskpinnar!"  och "Asså fiskpinnar FINNS i vattnet, man har bara tagit bort huvudet och armarna på dem."
Kilian + Jennie: "Sväng klockan 9 i rondellen... Men shit klockan är ju bara 5 nu?!"

Plugga plugga hela dan

Kategori: Allmänt

Har en hel balja med kaffe, grötfrukost och massa papper med exempel på uträkningar som vi ska kunna till tentan... Let's do this!

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Ny vecka, nya tag. Om två veckor har jag tenta och det kommer endast vara matteuppgifter så jag måste plugga varenda lediga dag resten av oktober...
Känns värt.
Ska som sagt bli skönt att gå ner i tid på jobbet i november så man slipper känna att plugget är jobbigt utan faktiskt något KUL som jag sett fram emot.

Idag är det inventering på jobbet. Fy helvete säger jag bara. Hoppas det händer något oväntat, kul den här veckan... Det skulle jag behöva!

Hoppas ni får en go måndag!

Filmtips?

Kategori: Allmänt

Åh vill kolla på någon BRA film men har inte några på lager. Känns som att de flesta filmer som släpps på bio och grejer nuförtiden är så himla... B.
Så... kan inte alla som ser det här tipsa om sina 3 favoritfilmer? Pretty please!
 
Och imorgon är det inventering på jobbet också. På en måndag. Hurraaaa.

Helg

Kategori: Allmänt

Vilken mysig helg jag har haft!
I fredags när jag kom hem från jobbet satt det fyra halvnakna män vid köksbordet. CHOCK! Men det var bara August som hade bjudit hem några polare på middag. Vi käkade fläsklägg med rotmos och jag drack massa rödvin, så på lördagen när jag skulle jobba några timmar var jag heeeeelt övertrött. Drack svinmycket kaffe men inget hände. Hade grava svårigheter att hålla ögonen öppna...Så istället för att gå på bio på kvällen som jag och August planerat så gick vi och köpte en grillad kyckling, baguette och potatissallad med massa goda ostar och grejer och tittade på film hemma istället.
 
Vi såg Snow White and the Huntsman och den var bättre än jag trodde, allting var frid och fröjd tills det kommer en scen där Kristen Stewart ska hålla något slags tal och både jag och August sitter och skäms i soffan för hon har NOLL inlevelse och samma ansiktsuttryck heeeeela tiden + en slags målbrottsröst och allting var bara så oerhört PINSAMT.
Asså jag förstår inte varför man vill ha med Kristen i sin film hon tillför ju ingen personlighet till sina roller whatsoever. Kaos.
 
 
Såhär såg hon ut typ hela filmen. Ibland log hon också. Men bara ibland.
P.S såhär kände jag mig hela lördagen efter rödvinsorgien. WIN!

Middagstips

Kategori: Allmänt

Stängde på jobbet idag och var skithungrig (varför är jag plötsligt så jävla hungrig hela tiden?!), ringer min tjeeeeera pöjk när jag står inne i affären (tänkte köpa choklad) och frågar om han lagat middag.
Nej säger han och då var han plötsligt inte min kära pöjk längre... HAPP tänkte jag, då blire väl korv me brö ikväll då... Greppade ett paket grillkorv, två dubbelnougat och en twix och stampade iväg till kassan.
Killen i kassan: Grillning?
Jag: ... va?
Killen: Ska du grilla?
Jag: Eeeeh heheheh nä inte direkt, jag är bara skithungrig.
Kastar en snabb blick på vad jag faktiskt handlat. Ser ju helt sjukt ut! Korv med choklad. Var är pommesen? Ketchupen? Brödet? Om en 5-åring fått bestämma middagen hade det sett ut sådär... KORV MED CHOKLAD.
Gött.

 
 
P.S Jag hade korvbröd hemma ok?

Ge mig gröt!

Kategori: Mat

Drömde om havregrynsgröt med lingon i natt och var helt plötsligt vrålhungrig när jag vaknade... Så då blev det en fet tallrik gröt till frulle.
Nu sitter jag och glor på Malou och ska snart sticka till jobbet. Inte många veckor kvar där nu innan jag bara börjar jobba helger, ska bli såååå skönt!

Ha en fin dag!

New Girl

Kategori: Allmänt

 
Absoluta favoriten just nu! Säsong 2 har på tre avsnitt redan slagit säsong 1 med hästlängder tycker jag, mer av allt liksom.Till er som inte sett den här serien innan rekommenderar jag den starkt! Speciellt om man behöver koppla bort hjärnan från tråkigheter och bara slökolla på nått sjukt kul.
 
Schmidt ♥

Goda dagar

Kategori: Allmänt

Finns ingen godare doft än nytvättat. Har tvättat ALL tvätt som fanns i hela lägenheten idag, det tog X antal timmar och nu hänger det t-shirts och jeans och lakan på tork lite varstans och luktar jordgubb/persika (som vårt nya sköjmedel, HUR NICE!?)

Efter mitt tvättäventyr åkte jag in till stan och fikade med Nani på Urban Deli Bageriet. Dom hade goda kardemummabullar och en snygg bagare, vad mer kan man begära?
 
Nu är jag hemma igen och ikväll blir det nog en såndar slapp mys-glo-på-film-eller-serie-kväll.
Bra dag.

Surdegsbröd

Kategori: Mat

         
 
     
 
 
Min mamma är så söt och go. Imorse skickade hon en kaskad med bilder på sitt brödbak. Jag var ju där igår och hjälpte henne göra en surdeg och sätta bröd på jäsning till idag... Verkar som att någon fick lite mersmak eller? :)

Hej alla nya!

Kategori: Allmänt

Det är så himla kul att se att lite läsare har börjat trilla in på bloggen! Ni är så välkomna, det värmer mitt lilla hjärta :)
 
Idag har jag varit rätt produktiv, skickade in min rapport imorse efter att ha korrekturläst den. Satt med den i 11 (!!!) timmar igår... Trögt? Bara förnamnet! Kände mig hyfsat nöjd med den ändå.. Varför kan jag aldrig vara HELT nöjd med någonting jag gör/producerar? Knepigt det där...

Sen åkte jag och käkade lunch med mamma på hennes jobb i köket. Vegetarisk moussaka som jag fick med mig lite av hem också, göttans! Vi satte en surdeg och bakade lite bröd tillsammans innan jag åkte hem och började slipa på vår affärsplan. Känner mig alltid så inspirerad efter att jag hängt med min mamma, hahah hon är wonderwoman.
 
Nu sitter jag med några kvällsmackor och klurar på affärsplanen. Hoppas ni har en fin kväll! ♥
 

I ♥ MY HOOD

Kategori: Allmänt

 

Omotiverad

Kategori: Allmänt

Ååååå det går så fruktansvärt DÅLIGT och långsamt med plugget. Känns som att jag inte vet hur man skriver på svenska längre, måste typ sitta och tänka 3 år innan jag skriver en mening på uppsatsen. Varför?
Har jag drabbats av plötsligt frånfall av hjärnceller?
 
Äh jag ska käka lite chips med dipp och sen får vi se hur det går.

Reklam vs. ?

Kategori: Allmänt

Middagen igår blev awesome, men Solsidan var ju inte ens... kul.
Allting kändes ganska krystat och efter programmet på FB så började folk gnälla på reklamen. Don't. Det är den som gör att ni får kolla på alla TV-program gratis. Men man kanske hellre vill betala en månadskostnad för TV? Näe. Inte jag iallafall. Jag brukar passa på att gå på muggen eller hämta nått gott eller kolla FB lite under reklamerna... Det blir ju inte jobbigare än man gör det.

Idag står plugg på schemat. Jag måste bli klar med en uppsats typ IDAG(!!) så nu har jag gjort en deal med mig själv. Inget FB, blogg osv osv förrän jag är heeeelt klar. Hurra...

3 snabba tips för friskt hår

Kategori: Tips

 - Tvätta inte håret så ofta!
Ju mer du tvättar dessto torrare blir din hårbotten och dessto mer fett producerar den för att slippa vara torr. Det kanske låter motsägelsefullt men om du brukar få fett hår snabbt så pröva att tvätta det MINDRE med schampo och återfukta med inpackningar och balsam i topparna istället. Du kommer märka skillnad nästan direkt!
 
- Återfukta!
Torr svensk luft ger torrt frissigt hår så se till att återfukta håret med inpackningar och balsam ofta.
 
- Klipp topparna!
Toppa håret ofta så det inte klyvs och börjar "äta upp sig självt" nerifrån. Speciellt bra för dig som satsar på att spara till långt hår... P.S klipp topparna hemma med hjälp av en kompis/mamma/pojkvän/flickvän, annars blir det bara dyrt. Frisören går jag bara till om det handlar om drastiska klippningar eller hårfärger.
 
 

Söndagsmys

Kategori: Mat

Är det okej att vakna på morgonen och längta till middagen?
Svar ja! Ikväll ska vi käka helgrillad entrecote i ugn med potatis, rödbetor och sparris. Och August ska göra sin alldeles egna svingoda rödvinssky till... Ska bli så galet jävla gott!
På det så får vi finbesök av min kära bror och så är det Solsidan ikväll.
Fem av fem toasters

Nasty stuff

Kategori: Allmänt

Äckliga saker man hinner se på tunnelbanan hem (5 min):
- En kille som gräver sig i näsan, får ut nått och granskar det han fått ut noggrant innan han sprätter iväg *det* på golvet.
- En äldre kvinna som snabbt pressar sig ner på det enda tomma sätet precis framför ansiktet på en liten 6-årig tjej.
- En snarkande, dreglande, sovande man.
- En skjorta som inte är ens halvknäppt och ett bröst lika hårigt som chewbacca.
- En pundare som sitter och äter svarta oliver direkt ur burken med händerna så det skvätter om det.
 
FML.
 
 

Äckligt

Kategori: Drömmar

Jag stod och fixade nånting i köket och helt plötsligt ser jag någonting grått pch hårigt i zinken... En jävla råtta!! Jag skriker på August som kommer direkt och den där jäveln börjar springa runt som en galning, stört snabb! Det visar sig att den kan öppna våran kyl och frys så där springer den in men jag försöker schasa ut den mot köksgolvet...
Den typ gömmer sig bakom disken, kastrullerna och massa stuff i nästan 20 min innan August äääntligen får tag i den och tar massa papper runt och kastar ut den genom fönstret. Den överelever fallet och två hundar på gården börjar leka med den...

Ok? Någon som drömt lika konstigt som jag inatt?

Kanelbullens dag!

Kategori: Allmänt

Kanelbullens dag idag idag idag! Känner mig rätt lat så jag orkar faktiskt inte ställa mig och baka på min lediga dag, det blir till att gå och köpa en påse bullar någonstans. Kanske glider förbi bageriet som ligger längre ner på gatan...
 

Ung och bortskämd

Kategori: Allmänt

Nu har jag catchat up på Ung och bortskämd via svtplay. Shit, senaste programmet gjorde mig lite tårögd asså... När de fick träffa sina föräldrar. Oh lord.
Andreas och Antoni är de som har växt mest i mina ögon, resten spelar mest duktiga känns det som. Typ säger massa saker som låter rätt när de intervjuas men agerar på ett helt annat sätt när det väl gäller. Gillar tex. inte Chantalle alls, hon säger alltid "rätt" saker men whinar som en fjolla när hon egentligen borde visa vada hon går för.
Tråkigt att Hind åkte ut, jag gillade henne för att hon var rak och ärlig om än lite omogen.
Är det någon av er som tittar? Har ni någon favorit? :)

The Witcher 2

Kategori: Allmänt

Jag har köpt ett nytt tv-spel... The Witcher II och det verkar huuuuur ballt som helst. Synd bara att jag knappt hunnit spela nånting eftersom det har varit så mycket jobb och plugg på senaste tiden. Men så fort jag får lite tid över ska jag fortsätta kötta.
Det är skönt att ha en ultranördig pojkvän också för om jag kör fast nångång (OM) så kan han hoppa in lite snabbt och vips så är allt frid och fröjd igen. Hihehehe
 
Anyhow. För den som är intresserad så är man en skitcool karaktär som heter Geralt, och han är såhära en witcher med silverhår och dom såhära har massa hokuspokus för sig så han kan typ döda folk med magi och meditera så han kan göra olika magiska drycker som han kan dricka. Såhära.
Har som sagt inte kommit så långt än men det verkar fett!
Nån som har spelat?
 
 
 
 
 

ÅH

Kategori: Allmänt

Saker jag ser fram emot hösten/vintern 2012 (utan inbördes ordning)
 
• Sluta jobba så mycket och plugga istället
• Krispig höstluft
• Jobba vidare med företaget
• Halloweenfest
• Bänkdiskmaskin i oktober (weeehoo)
• Spela tv-spel och ha filmmys
• Lillfrallan föds, blir lite större och flyttar hem hos oss
• Massa snö så man kan åka pulka
• JULSKINKA
• KitchenAid

Vilken färg?

Kategori: Allmänt

Jag har läääänge funderat på att köpa en KitchenAid köksmaskin men har velat fram och tillbaka (ja, dom är ju inte direkt billiga!). Älskar att baka och fixa och jag vet att jag skulle baka ännu mer än vad jag gör idag och speciellt massa olika bröd om jag hade en...
Nu har jag fått erbjudande om att köpa en KitchenAid med 20% rabatt och HUR glad blev inte jag då?!? :)))
Tänkte slå till när jag får min nästa lön men nu är ju den stora frågan VILKEN FÄRG?
Här är mina personliga favoriter:
 
Vilken färg skulle ni ha valt?
Follow @moollymay